• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Після свят сухі ялинки були перероблені на тріску та використовуватимуться для опалення адмінбудівель", – Олексій Стебель

eye

87

26.01.2024 14:51

Новини громад

img

Робітники дільниці «Зелене господарство» з КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» зібрали 50 ялинок поблизу контейнерних майданчиків у місті Покровськ. Це надзвичайно важлива ініціатива, спрямована на збереження довкілля та раціональне використання ресурсів.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, після завершення новорічних свят ялинки були перероблені в тріску, яку надалі використовуватимуть для опалення адміністративних будівель громади.

«Такий екологічно орієнтований підхід є прикладом відповідальності перед навколишнім середовищем та практичним використанням ресурсів у комунальних потребах», – зазначив заступник.

КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» продовжує виявляти високий стандарт професійної діяльності та активної громадянської позиції, сприяючи сталому розвитку нашого міста.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

22

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію