• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Разом зможемо більше: керівництво Покровської громади продовжує налагоджувати співробітництво із гуманітарними місіями

eye

137

26.01.2024 12:07

Новини громад

img

Відбулась зустріч керівників Покровської громади з представниками благодійного фонду Children New Generation ("Діти нового покоління"), під час якої був оговорений новий механізм надання гуманітарної допомоги мешканцям міста. Нагадаємо, що з початком нового року ця благодійна організація розпочала свою роботу із забезпечення допомоги  продуктовими наборами на території Покровського району.

Учасники зустрічі спільно шукали шляхи  ефективного  та безпечного механізму, що гарантує оптимальну підтримку для мешканців Покровської громади. В ході обговорення очільник громади звернув увагу на обов'язкове дотримання безпекової ситуації, запобіганню скупчення людей та реагування на сигнали повітряної тривоги. Також обговорили і механізм надання допомоги вразливим категоріям мешканців.

«Ми розуміємо, якої допомоги потребує наша громада. Зокрема, люди пільгових категорій. Зараз в Покровській громаді мешкає 15 тисяч осіб старше 60 років. А також матері, що самостійно виховують дітей, особи з інвалідністю (понад 2500 тис. осіб),  ВПО (понад 10 тис.осіб). Всім цим вразливим категоріям населення потрібна допомога. Ми дякуємо фонду CNG і особисто Деніз Браун - координаторів системи ООН в Україні,  за суттєву підтримку Покровської МВА та сподіваємося на подальшу спільну роботу», — зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

З початку повномасштабної війни Children New Generation активно допомагає українцям. Тож під час  зустрічі ще раз було підкреслено важливість спільних зусиль у реалізації гуманітарної підтримки, сприяючи стабілізації та покращенню життєвих умов мешканців Покровської громади.

Нагадаємо, що усі питання, які виникають стосовно отримання гуманітарної допомоги харчовими продуктами, ви можете задати за телефоном гарячої лінії організації: 

Діти Нового покоління +380689800709

WFP - 0800600122

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію