• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В старостинських округах Покровської громади почала працювати нова послуга — пересувне віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП

eye

124

25.01.2024 12:36

Новини громад

img

З початку 2024 року, в Центрі надання адміністративних послуг міста Покровськ запроваджено нову послугу — пересувне віддалене робоче місце адміністратора. Ця послуга запроваджена для того, аби наблизити надання адміністративних послуг для найвіддаленіших населених пунктів Покровської громади. 

В січні вже відбувся перший виїзд співробітників ЦНАПу м. Покровськ, зокрема адміністративні послуги надавалися в селищі Новопавлівка Лисівського старостинського округу. А вже сьогодні адміністратор приїхав в село Котлине. 

«Виїзні прийоми розпочалися з 1 січня поточного року. Це дуже комфортно, тому що відстань до міста є достатньо великою і вкрай незручно мешканцям їздити до міста, для того, щоб отримати будь-яку послугу», — зазначила адміністратор сектору надання дозвільних документів Валентина Розинець.

Сьогодні під час виїзного прийому можна отримати всі послуги, які доступні безпосередньо в ЦНАП м. Покровськ, окрім прийняття заяви на виготовлення ID-паспорта та закордонного паспорта. Для цього потрібно їхати в місто.

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг м. Покровськ надає послуги з питань: 

  •  державної реєстрації народження; 
  •  укладання шлюбу;
  •  зміни імені;
  •  розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей;
  •  смерті;
  •  внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання;
  •  видачі витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян;
  •  повторної видачі свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.

За словами керівниці Центру надання адмінпослуг Алевтини Жук пересувне віддалене робоче місто буде виїжджати 2 рази на тижні в різні старостинські округи. Наразі розробляється чіткий графік виїзних прийомів. Заявку на виїзд адміністратора можна подати через старосту або через ККСН.

«Ми дуже вдячні, що послуги ЦНАПу наблизилися до нашого села. Людям дуже зручно, що всі послуги надаються на місці в селі й не треба нікуди виїжджати», — розповів начальник відділу управління Першотравневим старостинським округом Олександр Ухов.

Номер телефонної лінії ЦНАПу м.Покровськ 0 (800) 334 304.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію