• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Покровськ – соборний, вільний»: учні Центру творчості та дозвілля презентували свої малюнки

eye

93

25.01.2024 09:32

Громада 1

img

У центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відкрилась виставка робіт вихованців ПНЗ "Центр творчості та дозвілля відділу освіти Покровської міської ради».

Свої малюнки відвідувачі студії образотворчого мистецтва «Берегиня» присвятили Дню Соборності України. Метою виставки є формування громадянської відповідальності, представлення робіт обдарованих  здобувачів освіти, підвищення рівня обізнаності про історію становлення України.

Зі слів завідувачки художнього відділу Центру творчості та дозвілля Наталії Абельмас, діти старанно готувались до виставки близько трьох місяців.

«Через мистецтво діти висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі. у воєнний час особливо важливо дати їм виплеснути все, що у них у серці. Яскраві та патріотичні дитячі роботи підкреслюють нашу єдність, патріотизм, ілюструють національний колорит і вселяють віру, що все буде добре», - зазначила Наталія Абельмас.

На виставці представлено близько 40 малюнків, частина з яких належить випускникам Центру. Спільною рисою усіх творчих робіт є любов до батьківщини та міста Покровськ.

За словами керівниці студії Лілії Жуйко, діти самі обирали, що і як малюватимуть. Роботи виконано змішаною технікою, аквареллю та гуашшю.

Виставка працюватиме до кінця січня, тож кожен охочий може ознайомитися із творчістю творчих дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

53

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію