• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Покровськ – соборний, вільний»: учні Центру творчості та дозвілля презентували свої малюнки

eye

165

25.01.2024 09:32

Громада 1

img

У центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відкрилась виставка робіт вихованців ПНЗ "Центр творчості та дозвілля відділу освіти Покровської міської ради».

Свої малюнки відвідувачі студії образотворчого мистецтва «Берегиня» присвятили Дню Соборності України. Метою виставки є формування громадянської відповідальності, представлення робіт обдарованих  здобувачів освіти, підвищення рівня обізнаності про історію становлення України.

Зі слів завідувачки художнього відділу Центру творчості та дозвілля Наталії Абельмас, діти старанно готувались до виставки близько трьох місяців.

«Через мистецтво діти висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі. у воєнний час особливо важливо дати їм виплеснути все, що у них у серці. Яскраві та патріотичні дитячі роботи підкреслюють нашу єдність, патріотизм, ілюструють національний колорит і вселяють віру, що все буде добре», - зазначила Наталія Абельмас.

На виставці представлено близько 40 малюнків, частина з яких належить випускникам Центру. Спільною рисою усіх творчих робіт є любов до батьківщини та міста Покровськ.

За словами керівниці студії Лілії Жуйко, діти самі обирали, що і як малюватимуть. Роботи виконано змішаною технікою, аквареллю та гуашшю.

Виставка працюватиме до кінця січня, тож кожен охочий може ознайомитися із творчістю творчих дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію