• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники адміністрації обговорили на спільній нараді життєдіяльність громади

eye

127

24.01.2024 15:35

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів чергову апаратну нараду зі своїми заступниками. Керівники обговорили нагальні питання, вирішення яких відбувається не лише спільними діями всіх структурних підрозділів, а й із залученням міжнародних донорів і партнерів.

Покровська громада досі оговтується від ворожих атак. Тому питання щодо ліквідації наслідків обстрілів було обговорено одним із перших. 

«Працівники місцевих комунальних підприємств тримають руку на пульсі і щоденно роблять все можливе задля життєзабезпечення населених пунктів нашої громади. Використовуються як матеріали з резерву, так і ті, що надходять вантажами від міжнародних гуманітарних організацій. Дякуємо донорам за допомогу. Це, дійсно, є значним підсиленням», — зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.      

Комунальники й опрацьовують заявки, з якими покровчани звертаються до Контакт-Центру. Так, з 276 звернень щодо складання актів комісійного обстеження пошкодженого та зруйнованого житла вже підготовлено 61 акт.

Також Олексій Стебель акцентував на тому, що зусилля комунальників спрямовані на забезпеченні сталої роботи об’єктів критичної інфраструктури, утриманні доріг та благоустрою громади.

Місцеві жителі на постійній основі отримують допомогу, яка надходить від донорів та партнерів громади. Не залишаються осторонь й мешканці віддалених населених пунктів. 

«Гуманітарну допомогу передаємо місцевим жителям в міру надходження від міжнародних організацій та фондів. Забезпечення товарами першої необхідності відбувається завдяки злагодженій роботі гуманітарного штабу та ККСН. Завдяки співпраці з громадськими та гуманітарними організаціями мешканці Покровська та старостинських округів отримують допомогу не лише продуктовими та непродовольчими товарами. Для них проходять безоплатні юридичні консультації, надається психологічна та грошова підтримка тощо. Дякуємо усім нашим партнерам та благодійникам за допомогу та підтримку в вирішенні гуманітарних питань», — зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо,

Наталія Іваньо також додала, що днями міжнародна організація Chemonics International Inc погодилась надати Покровській громаді допомогу у вигляді гігієнічних наборів та реабілітаційних засобів, призначену для людей з інвалідністю, які перебувають на обліку Управління соціального захисту населення та Ради ветеранів у м. Покровськ.

Крім того, налагоджено комунікацію з міжнародними організаціями щодо процесу точкової видачі твердого палива з урахуванням безпекової ситуації. Як зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна, громадяни пільгових категорій ще мають змогу подати заявки на отримання паливних брикетів від Міжнародної організації з міграції. Прийом документів здійснюється у приміщенні УСЗН.

Медичні установи міста працюють у штатному режимі для забезпечення надання невідкладної допомоги. У старостинських округах зараз тривають медико-психологічні консультації, які проводять спеціалісти Міжнародного комітету порятунку.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, школярі Покровської громади продовжують навчатись дистанційно. Але у місті також діють освітньо-консультативні пункти для очного спілкування учнів з педагогами.

Життєзабезпечення громади підтримується на всіх рівнях, втім, з урахуванням збільшення інтенсивності обстрілів, населенню рекомендується активно використовувати можливості евакуації для збереження життя та здоров'я себе та своїх близьких.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

83

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

80

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

102

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію