• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники ГО «Аваліст» та гуманітарної організації «Care» відвідали Покровськ та зустрілися з керівниками громади

eye

306

23.01.2024 15:00

Громада 1

img

Під час зустрічі, участь в який взяла заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна, присутні обговорили поточну ситуацію в громаді, шляхи відновлення пошкоджених будівель та надання допомоги місцевим мешканцям. 

Гуманітарна організація "Аваліст" у партнерстві з ГО "CARE" плідно співпрацює з Покровською МВА з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, забезпечуючи всесторонньою допомогою мешканців громади. 

Під час візиту до Покровська благодійники оглянули масштаби руйнувань, яких зазнали не лише житлові будинки, а й об?єкти соціальної сфери, а також відвідали Громадський центр для дітей і дорослих, що був реалізований громадською організацією "Аваліст" у співпраці з Міжнародною гуманітарною організацією "CARE" за підтримки Європейського Союзу. 

Заступниця очільника громади Олена Харчевна висловила подяку благодійникам за дієву допомогу та активну співпрацю в вирішенні багатьох гуманітарних та соціальних питань. 

«Завдяки таким ініціативам, мешканці можуть відчути справжню турботу та увагу з боку міжнародної спільноти. Сподіваємось, що ця співпраця буде продовжуватись та приносити користь нашим мешканцям», — зазначила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію