• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розгортання мобільних клінік та транспортування пацієнтів: Покровська МВА продовжує співпрацювати з «Лікарями без кордонів»

eye

399

24.01.2024 09:30

Громада 1

img

До Покровської громади завітали представники міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів». Заступниця начальника Покровської МВА  Маргарита Ідрісова зустрілась та особисто подякувала представникам організації, які працюють на території Покровської громади, поспілкувалась з новим координатором проєкту на Донеччині та медичними представниками.

Під час зустрічі було окреслено умови подальшої співпраці щодо надання медичної допомоги та доступу до медпрепаратів в умовах воєнного конфлікту і надзвичайних ситуацій.

Зокрема, обговорено питання, які стосуються розгортання мобільних клінік та створення додаткових мобільних бригад, проведення тренінгів, підтримки лікарень, допомоги місцевим шпиталям у перевезенні пацієнтів між містами, евакуації людей тощо.

«Загалом медичних питань виникає зараз чимало, але є порозуміння та усвідомлення, що «Лікарі без кордонів» та лікарі Покровської громади тримають єдиний фронт, допомагають одне одному. Дякуємо благодійникам за підтримку та плідну співпрацю», – підкреслила Маргарита Ідрісова.

Своєю чергою співробітники «Лікарів без кордонів» зазначили, що завдяки постійній комунікації та плідній співпраці з Покровською МВА, організації вдалося досягти великих результатів для пацієнтів, які потребували екстреної медичної допомоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію