• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

УВАГА! Внесено зміни в рух автотранспорту вулицями міста

eye

148

23.01.2024 09:23

Громада 1

img

У зв’язку із нагальною потребою, з метою забезпечення стабільного і більш зручного руху автотранспорту на території м.Покровськ, на підставі відповідного погодження схеми ОДР з Департаментом патрульної поліції УПП в Донецькій області з 01.02.2024 планується запровадження змін в організації дорожнього руху у м.Покровськ.

Згідно нової схеми рух автотранспорту по вул. Гайдамацька у напрямку від вул.Шмідта до вул.Добропільська буде направлено в односторонньому зворотньому напрямку на відміну від того, що існує зараз.

Такий напрямок забезпечить альтернативний проїзд водіям, які рухаються з боку м.Мирноград в об’їзд ділянки дороги по вул.Шосейна від її перехрестя з вул.Гайдамацька до перехрестя з вул.Добропільська. 
Маршрут включатиме: з’їзд з шляхопроводу Станція «Нова» - вул.Гайдамацька – вул.Добропільска – шляхопровід «Східний».

img

В свою чергу, для водіїв, які прямують з м.Покровськ до м.Мирноград передбачається маршрут з рухом: вул.Добропільська – вул.Івана Мазепи (колишня назва вул.Шмідта) вздовж шляхопроводу Станція «Нова» – заїзд на шляхопровід Станція «Нова».
 

img

Зазначені ділянки будуть обладнані необхідними дорожніми знаками. Роботти виконуватимуть працівники КП «Покровськавто» та відділу транспорту міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію