• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

УВАГА! Внесено зміни в рух автотранспорту вулицями міста

eye

117

23.01.2024 09:23

Громада 1

img

У зв’язку із нагальною потребою, з метою забезпечення стабільного і більш зручного руху автотранспорту на території м.Покровськ, на підставі відповідного погодження схеми ОДР з Департаментом патрульної поліції УПП в Донецькій області з 01.02.2024 планується запровадження змін в організації дорожнього руху у м.Покровськ.

Згідно нової схеми рух автотранспорту по вул. Гайдамацька у напрямку від вул.Шмідта до вул.Добропільська буде направлено в односторонньому зворотньому напрямку на відміну від того, що існує зараз.

Такий напрямок забезпечить альтернативний проїзд водіям, які рухаються з боку м.Мирноград в об’їзд ділянки дороги по вул.Шосейна від її перехрестя з вул.Гайдамацька до перехрестя з вул.Добропільська. 
Маршрут включатиме: з’їзд з шляхопроводу Станція «Нова» - вул.Гайдамацька – вул.Добропільска – шляхопровід «Східний».

img

В свою чергу, для водіїв, які прямують з м.Покровськ до м.Мирноград передбачається маршрут з рухом: вул.Добропільська – вул.Івана Мазепи (колишня назва вул.Шмідта) вздовж шляхопроводу Станція «Нова» – заїзд на шляхопровід Станція «Нова».
 

img

Зазначені ділянки будуть обладнані необхідними дорожніми знаками. Роботти виконуватимуть працівники КП «Покровськавто» та відділу транспорту міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

86

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

72

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Підтримка від благодійників: мешканці Першотравневого СО отримали гуманітарну допомогу

Благодійна організація GEM за підтримки Howard G. Buffett Foundation привезли черговий гуманітарний вантаж до Покровської громади, завдяки ефективній та постійній співпраці з керівництвом військової адміністрації.

eye

46

Громада 1

10 травня 2024 12:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію