• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Грошова допомога та тверде паливо: керівники Покровської МВА обговорили шляхи допомоги мешканцям усієї громади

eye

136

22.01.2024 13:00

Громада 1

img

Сьогодні відбулась робоча нарада з начальниками відділів Управління по роботі з територіями, на яку завітали керівники Покровської МВА та представниця чеської гуманітарної організації "Людина в біді".

Присутні обговорили можливість забезпечення додаткової підтримки вразливих верств населення. Зокрема, розглядався алгоритм надання допомоги у вигляді індивідуальної грошової підтримки, яка може бути використана на відшкодування транспортних послуг до медичних та соціальних установ, а також витрат на оформлення довідок і документів мешканцям усіх куточків громади. Такий вид допомоги «Людина в біді» надає за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Сьогодні такий час, коли потрібно об’єднатись навколо цієї біди, яка прийшла й перемогти її врешті-решт. Покровська МВА разом з соціальними службами та установами робить все можливе аби надати допомогу всім мешканцям громади, які її потребують. Дякую гуманітарним організаціям за те, що долучаються, адже саме завдяки тісній співпраці вдається підтримати всі верства населення. Ми щиро цінуємо вашу роботу. Вона допомагає Покровській громаді стійко долати усі виклики», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Присутні також обговорили шляхи поліпшення комунікації гуманітарних організацій з представниками міської військової адміністрації та управління соціального захисту населення щодо надання пільговим категоріям населення допомоги у вигляді твердого палива. Особливо гостро це питання стоїть для мешканців старостинських округів.

«Аби забезпечити власників приватних домоволодінь теплом, Покровська МВА знаходиться у постійних пошуках та на зв’язку з різноманітними гуманітарними організаціями. Дякуємо всім, хто відгукується та допомагає у забезпеченні мешканців нашої громади твердим паливом. У співпраці з донорами заявки на отримання вугіллям та деревиною приймаються фахівцями соціального захисту населення, втім обробляються вони самою організацією. Покровська МВА не має впливу на прийняття ними рішення щодо погодження та надання адресної допомоги», - пояснила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Потреби мешканців громади керівники Покровської МВА передали ГО «Людина в біді» для подальшого їх розгляду та опрацювання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію