• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську триває сезон обрізки дерев

eye

146

19.01.2024 13:30

Громада 1

img

Працівники комунальної служби «Багатогалузове комунальне підприємство» в усіх районах міста проводять роботи із санітарної обрізки та видалення аварійних і сухостійних дерев.

Дерева обрізають з метою запобігання аварійних ситуацій. Видаленню підлягають лише сухі та аварійні дерева, у яких спостерігається стовбурна гниль або ж підірвана коренева система. 

За словами головного інженера КП Юрія Кія, ці роботи важливо провести саме зараз, позаяк дерева почнуть розпускатися одразу з настанням тепла.

«Проводимо формування крони дерев вже зараз, аби бути готовими до початку вегетативного періоду, коли дерева почнуть розпускатися. Найперше звертаємо увагу на гілки, які дуже близько розміщені до ліній електромереж, щоб в разі сильного вітру не було пошкоджень та поривів на мережі. Також проводимо роботи з викорчовування пнів. На їх місці весною посадимо нові дерева. Які саме - будемо визначати спільно з нашим управлінням екології», - розповів Юрій Кій.

До слова, планова омолоджуюча обрізка дерев або ж видалення аварійних, сухостійних дерев здійснюється лише після проведення відповідної перевірки та згідно із Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженим Кабінетом Міністрів України, Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженими наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України та Законом України «Про благоустрій населених пунктів».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію