• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівництво Покровської МВА та благодійний фонд «Схід SOS» обговорили потенційні напрямки співпраці

eye

120

18.01.2024 17:20

Громада 1

img

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо та керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович зустрілись з представниками благодійного фонду «Схід SOS». 

Примітно, що співпраця Покровської МВА з фондом є довготривалою.

Мешканці громади неодноразово отримували допомогу від благодійників у вигляді ємностей для води, генераторів, будівельних матеріалів (після обстрілу  нашої громади 6 січня вони були в перших лавах тих, хто кинувся допомогати нашій громаді), а також безкоштовних консультацій з юридичних питань та соцзабезпечення (особливу потребу у цьому відчули мешканці старостинських округів сільських територій).

Під час зустрічі було обговорено можливість подальшої співпраці. Зокрема, представники фонду запропонували допомогу у  вирішенні питання евакуації маломобільних людей та людей похилого віку, сімей з малолітніми дітьми. Йдеться про можливість транзитного розселення евакуйованих у місцях компактного проживання м. Дніпро.

«Дякуємо благодійному фонду «Схід SOS» за те, що завжди  приходите на допомогу. Співпраця Покровської МВА з благодійними та гуманітарними організаціями допомагає надавати мешканцям громади всебічну допомогу, відновлювати інфраструктуру міста та підтримувати моральний дух місцевого населення. Сподіваємось на подальшу  співпрацю», - зазначила Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

28

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Толока в Покровську: спільні зусилля для чистоти рідного міста

За ініціативи комітету самоорганізації населення жителі міста Покровськ продовжують приводили до ладу свої прибудинкові території.

eye

17

Громада 1

07 травня 2024 10:15

Виплати внутрішньо переміщеним особам: в УСЗН розповіли про зміни до законодавства

В Управлінні соціального захисту населення м. Покровськ розповіли стосовно кардинальних змін у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, що відбулися в березні 2024 року.

eye

47

Громада 1

07 травня 2024 09:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію