• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську активно продовжують працювати освітні консультаційні пункти на базі відремонтованих укриттів закладів освіти

eye

172

18.01.2024 16:00

Громада 1

img

Ініціатива з організації навчального процесу в освітніх консультаційних пунктах на базі укриттів у Покровській громаді розпочалася ще до 2024 року. 

Батьки звернулися з проханням організувати заняття для своїх дітей, і, завдяки підтримці відділу освіти, цей процес отримав реальний старт. Сьогодні учні початкової ланки зустрілися зі своїми вчителями на двох локаціях. 

«Ми визначили розклад занять відповідно до заяв батьків і діти, згідно з графіком свого класу, з понеділка по четвер, відвідують ці заняття. Приводять їх самі батьки, які і несуть відповідальність за те, що дітей треба особисто привести та забрати із занять. Це вкрай важливо в умовах воєнного стану», — поділилася директорка навчально-виховного комплексу №1 Ірина Зінич. 

Зараз організовані заняття для учнів початкової школи. У планах освітян — розширення цього процесу для майбутніх випускників.

«Ми дуже задоволені, що у нас є укриття, в яких ми можемо організувати зустрічі учнів з педагогами саме в офлайн форматі. У планах налагодити консультації для учнів 10-11 класів, саме з підготовки до ЗНО. Зараз ми над цим працюємо, плануємо графік роботи за запитами батьків. Заняття будуть проходити також в присутності дорослих та за згодою вчителя», — розповіла начальниця відділу освіти Любов
Воротинцева. 

За словами вчителів, діти дуже радіють можливості взаємодії з іншими учнями та навчанню в офлайн режимі. Зокрема, для учнів початкових класів, які від 2021 року перебувають на дистанційному навчанні, це стало важливою подією. 

«Ми займаємося очно один раз на тиждень. В нас є певний розклад, за яким вчителі проводять заняття. Дітям дуже подобається, адже їм вкрай не вистачає живого спілкування. Я дякую всім, хто облаштував таке гарне та світле укриття. В мене, як вчителя, з'явилася змога працювати з дітьми офлайн, а також надавати їм психологічну підтримку», — розповіла вчитель початкових класів ЗОШ №9 Дарина Шабатюк.  

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, до кінця року буде відкрито від 7 до 10 таких пунктів, в залежності від наявних запитів.

В укриттях старостинських округів громади також ведуться ремонтні роботи.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію