• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільні зусилля заради успішного майбутнього неповнолітніх

eye

131

18.01.2024 10:11

Новини громад

img

15 січня 2024 року співробітниками відділу пробації № 16 м. Покровськ, що на Донеччині, спільно з інспектором сектору ювенальної превенції ВП Покровського РУП ГУНП в Донецькій області старшим лейтенантом Іриною Грицай для неповнолітніх підоблікових було проведено інформаційно-профілактичний захід, а саме продемонстровано документальний фільм «Кременчуцька колонія для неповнолітніх».

Метою перегляду було проінформовати підлітків щодо невтішної статистики правопорушень, що скоюються неповнолітніми та про наслідки до яких вони можуть призвести, мотивувати хлопців до ведення законослухняного способу життя, та запобігти дитячій злочинності шляхом ознайомлення з життєвими історіями його однолітків, які відбувають покарання у колонії.

Наприкінці перегляду було зазначено, що правопорушення здійснені неповнолітніми це небезпечне соціальне явище, тому профілактична робота дає можливість формувати у підлітків вміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, та бути обізнаним у свої правах та обов’язках.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

25

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

58

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію