• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ гуманітарний: від благодійників для мешканців Донеччини надійшло 40 тонн допомоги

eye

271

18.01.2024 10:30

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрівся з представниками гуманітарних організацій: «Координаційний штаб волонтерів», "Петро і Мазепа", “Відродження нації”. За підтримки представників Київської МВА. 

Благодійники приїхали з гуманітарною допомогою для усієї Донеччини. Вантаж загальною вагою 40 тонн (2 фури) містить харчові продукти, гігієнічні набори, генератори, медичне обладнання і матраци.

«Населення Покровської громади постійно потерпає від ворожих обстрілів. Співпраця з благодійними організаціями дозволяє надавати гуманітарну допомогу постраждалим мешканцям та вразливим верствам населення, а також внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток в нашій громаді. Ми вдячні благодійникам за цю допомогу, яка безперечно полегшить життя тим, хто потребує підтримки», — поділився враженнями Сергій Добряк.

Під час зустрічі представники обох сторін обговорили поточну ситуацію в регіоні, а також наявні потреби місцевих мешканців. 

На знак поваги та у рамках подальшого співробітництва молодий митець-волонтер Андрій Плиндін з кіностудії Олександра Довженка подарував керівникам Покровської МВА картину. 

«Наша організація завжди готова допомагати тим, хто потребує підтримки. У цей важкий час для регіону ми стаємо ще більш солідарними. Доставка гуманітарної допомоги — це лише частина нашої роботи. Ми віримо, що спільні зусилля дозволять подолати всі труднощі та відновити благополуччя в цьому прекрасному місті», — розповів представник однієї з благодійних організацій Олександр Кузняк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію