• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпека громадян понад усе: у Покровській громаді продовжується евакуація сімей з дітьми

eye

301

17.01.2024 14:30

Громада 1

img

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну одним з найважливіших завдань для Покровської МВА є безпека всіх мешканців громади.

Здійснюються заходи з забезпечення ефективної евакуації та допомоги жителям Покровська та старостинських округів у переміщенні до більш безпечних регіонів. Особлива увага приділяється сім'ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, знаходяться під опікою/піклуванням та багатодітним родинам.

З ними спеціалісти служби у справах дітей міської ради спільно зі співробітниками сектору ювенальної превенції Покровського РУП та фахівцями Центру соціальних служб постійно проводять інформаційно-роз'яснювальні роботи щодо необхідності евакуації.

Так, спільними зусиллями у 2023 році за кордон та до більш безпечних регіонів України було евакуйовано 28 родин з дітьми (62 особи), які перебувають у складних життєвих обставинах. З території Покровської міської територіальної громади евакуйовані усі будинки сімейного типу, прийомні сім'ї та опікунські сім'ї.

«Усіх евакуйованих забезпечують житлом та всебічною підтримкою. Закликаємо мешканців громади відповідально поставитися до власного життя та життя своїх дітей», - зауважила начальниця служби у справах дітей Оксана Діма.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію