• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інспектори ККСН оснащують укриттям Покровської громади ємностями для води

eye

106

17.01.2024 11:13

Новини громад

img

Аби укриття в Покровській громаді були максимально укомплектовані всім необхідним, військова адміністрації активно взаємодіє з різними гуманітарними організаціями. 

Прикладом постійної співпраці з громадою стала чергова гуманітарна допомога у вигляді містких ємностей для зберігання води, наданих БО "Людина в біді". 

Інспектори Координаційного комітету самоорганізації населення активно допомагають громаді, розподіляючи  ємності для води до укриттів, що розташовані на вулицях Таманова, Степана Бовкуна та Шмідта. Зокрема, було доставлено 14 бочок – 10 ємностей обсягом 500 л, а також 4 ємності по 300 л.

Керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова висловлює щиру подяку за цю благодійну допомогу: 

«У такі важкі часи кожен внесок має величезне значення. Щиро дякуємо організації “Людина в біді” за надане устаткування, які стануть допомогою нашим мешканцям в умовах конфлікту».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

46

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

16

Новини громад

02 травня 2024 09:30

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

91

Новини громад

01 травня 2024 14:56

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію