• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 7 тисячам родин

eye

75

15.01.2024 11:40

Новини громад

img

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло понад 7 тисячам родин

Попри постійні обстріли ворога, за минулі дві доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 7 тисяч осель 8 прифронтових населених пунктів області. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. 

Протягом 12 та 13 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання до 8 населених пунктів області. Знову зі світлом 7013 родин регіону.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіаційні, ракетні та артилерійські удари. Через бойові дії постійно пошкоджуються мережі й обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 690 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює понад 60 бригад енергокомпанії.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію