• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпечне навчання: У Покровську перевірили стан та облаштування освітньо-консультативного пункту

eye

129

15.01.2024 13:48

Громада 1

img

Представники відділу освіти разом із фахівцями ДСНС провели комісійне обстеження освітнього консультаційного пункту, який розташовано на базі одного з навчальних закладів міста. 

За словами заступниці начальника відділу освіти Наталії Шабатюк, такі пункти стануть осередком для очного спілкування дітей як між собою, так і зі своїми педагогами. 

«На базі освітнього консультаційного пункту,  за згодою батьків, здобувачі освіти мають змогу подолати освітні втрати за допомогою вчителів ", — додала Наталія Шабатюк.

Так, інспектор ДСНС перевірив дотримання основних вимог пожежної безпеки та забезпечення безпекової складової здобувачів освіти та персоналу.

Особлива увага приділялась наявності та справності систем протипожежного захисту, протипожежного водопостачання, стану електрогосподарства, наявності первинних засобів пожежогасіння та утриманню шляхів евакуації.

У результаті обстеження до відділу освіти передано акт перевірки, який дозволяє здійснювати освітній процес на базі спеціально облаштованого пункту.

Передбачається, що надалі з персоналом закладу проводитимуться протипожежні інструктажі щодо навичок з користування первинними засобами пожежогасіння та порядку дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

84

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

80

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

104

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію