• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Після ремонту відкрито інсультний блок в Покровській КЛІЛ

eye

329

12.01.2024 16:26

Новини громад

img

За останній рік медики Покровська фіксують збільшення кількості інсультів, тож нове відділення дозволить зберегти «золотий час порятунку» та швидко надати медичну допомогу пацієнтам, які мають серцеві захворювання. 

На відкриття інсультного блоку, який облаштовано в неврологічному (кардіологічному) відділенні, сьогодні завітали начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою.  

«Ремонт інсультного блоку та його оснащення були виконані виключно за кошти медзакладу. Тому можемо сміливо сказати, що лікарня витрачає кошти не лише на заробітні плати співробітникам, а ще й на розвиток та створення сучасних умов для наших пацієнтів. Будемо рухатися в цьому напрямку і в цьому році», — зазначив Сергій Добряк. 

Інсультний блок розрахований на 10 ліжко-місць та має три палати. Однією з його переваг є можливість переміщення пацієнтів прямо на ліжку, забезпечуючи максимальну зручність для населення та персоналу.

«Новий інсультний блок був вкрай необхідний для лікарні. Відтепер він оснащений інноваційним обладнанням, сучасними ліжками та вентиляцією, яка забезпечує оптимальну температуру повітря в палатах. Це покращує комфортне перебування «інсультних» пацієнтів, забезпечуючи ефективну реанімацію та сучасні умови відновлення здоров'я. Цей блок – не лише крок до покращення умов лікування, а й показник успішного розвитку медзакладу. Ми вдячні всім, хто сприяв реалізації цього проєкту», — розповіла Маргарита Ідрісова.

Щороку до неврологічного відділення потрапляють сотні пацієнтів, і завдяки високому рівню медичної допомоги більшість з них успішно відновлюються. Однак, існує важливий виклик сьогодення – нестача кадрів. 

За словами завідувачки неврологічного відділення Інни Маркіної, лише у 2023 році пройшли лікування в неврологічному відділенні 303 пацієнти з інсультом. Станом на сьогодні в лікарні 2 людини після інсульту, які потребують медичної допомоги та меднагляду.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

19

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

23

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію