• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для 24 тисяч родин

eye

139

12.01.2024 10:47

Новини громад

img

Попри обстріли та з дозволу військових за вчора фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося дістатися низки пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Світло повернулося у 17 населених пунктів. В оселях 24 тисяч жителів прифронтового регіону знову є електрика.  Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути світло в оселі жителів 17 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Знову мають доступ до електрики 24 026 родин.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіа та ракетні удари. Зокрема, за останню добу двох ракетних ударів зазнала Костянтинівка. Під обстрілами й інші громади області.

Через бойові дії на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 688 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює понад 60 бригад енергокомпанії.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію