• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Solidarites International надає фінансову допомогу жителям Покровської громади

eye

200

11.01.2024 16:30

Громада 1

img

Продовжується реєстрація на програму підтримки для мешканців Покровська, що постраждали внаслідок обстрілів та житло яких зазнало серйозних пошкоджень через ворожі атаки. 

Організація Solidarites International надає фінансову допомогу у розмірі 10,800 гривень на кожного члена постраждалої родини. Списки громадян, що потребують допомоги, формують фахівці управління УСЗН. За ними на реєстрацію грошової допомоги сьогодні прийшли 120 осіб.
 

Крім того, заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна особисто зустрілася з мешканцями, які постраждали від обстрілу 5-6 січня.

Зокрема, керівниця поцікавилася, які потреби має населення та яка саме допомога їм потрібна.

«У цей важкий час для нашої громади Solidarites International допомагає підтримувати постраждалих від ворожих обстрілів мешканців. Ми вдячні за це партнерство і надіємося на подальшу спільну роботу у забезпеченні підтримки нашим співгромадянам», – розповіла Олена Харчевна.


 

Сім'ї, чиї будинки зазнали руйнації або стали непридатними для проживання, потребують фінансової допомоги. Ці кошти будуть покривати екстрені витрати на відновлення пошкодженого майна, забезпечуючи постраждалим необхідну підтримку.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію