• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА продовжують залучати партнерів до вирішення нагальних потреб мешканців громади

eye

186

11.01.2024 10:00

Громада 1

img

Від початку повномасштабного вторгнення рф до України кількість вразливих категорій населення зросла. Аби покрити базові потреби всіх жителів Покровської громади міська військова адміністрація комунікує та співпрацює з міжнародними благодійними організаціями, фондами та донорами.

Так, за участі керівників Покровської МВА на чолі з Сергієм Добряком відбулась зустріч з представниками благодійного фонду «Діти нового покоління», який цьогоріч став партнером громад Покровського району.

Під час зустрічі було обговорено можливість подальшої співпраці щодо надання допомоги у вигляді наборів з продуктами харчування вразливим категоріям населення, які досі не евакуювались до більш безпечних регіонів. Присутні обговорили механізм передачі гуманітарних вантажів враховуючи безпекову ситуацію, об’єми допомоги та визначили категорії її отримувачів, що в подальшому можуть коригуватись тощо.

Крім того, керівництво Покровської МВА поділилось з представниками благодійного фонду напрацьованим досвідом із формування списків, потреб місцевих жителів та шляхи їх вирішення із залученням інспекторів Комітету самоорганізації населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію