• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА продовжують залучати партнерів до вирішення нагальних потреб мешканців громади

eye

157

11.01.2024 10:00

Громада 1

img

Від початку повномасштабного вторгнення рф до України кількість вразливих категорій населення зросла. Аби покрити базові потреби всіх жителів Покровської громади міська військова адміністрація комунікує та співпрацює з міжнародними благодійними організаціями, фондами та донорами.

Так, за участі керівників Покровської МВА на чолі з Сергієм Добряком відбулась зустріч з представниками благодійного фонду «Діти нового покоління», який цьогоріч став партнером громад Покровського району.

Під час зустрічі було обговорено можливість подальшої співпраці щодо надання допомоги у вигляді наборів з продуктами харчування вразливим категоріям населення, які досі не евакуювались до більш безпечних регіонів. Присутні обговорили механізм передачі гуманітарних вантажів враховуючи безпекову ситуацію, об’єми допомоги та визначили категорії її отримувачів, що в подальшому можуть коригуватись тощо.

Крім того, керівництво Покровської МВА поділилось з представниками благодійного фонду напрацьованим досвідом із формування списків, потреб місцевих жителів та шляхи їх вирішення із залученням інспекторів Комітету самоорганізації населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

53

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію