• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську продовжує працювати центр видачі допомоги «Співдія»

eye

138

11.01.2024 09:30

Новини громад

img

Велика війна змінила звичний уклад життя багатьох українців. Багато хто взявся до волонтерства та благодійності. Долучилися до цієї місії й фахівці сектору у справах сім’ї та молоді, котрі паралельно зі своїми посадовими обов’язками виконують ще й функцію координаторів роботи СпівДія Хабу.

З початку повномасштабного вторгнення фахівці сектору у справах сім’ї та молоді управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради є зв’язуючою ланкою між мешканцями, яким потрібна підтримка, та платформою СпівДія Хаб.

На базі однієї із спортивних установ управління діє центр видачі допомоги СпівДії — волонтерської платформи, що об’єднує зусилля волонтерів, бізнесу та держави для допомоги тим, хто цього потребує.

«Громадяни реєструються на сервісі СпівДія. Після того, як допомога надходить, ми телефонуємо та запрошуємо людей отримати її», - говорить заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Цього разу фахівці управління передали гуманітарні бокси 50 мешканцям, що залишили заявку на СпівДії. Люди зауважують, що у цей непростий час будь-яка підтримка від держави, волонтерів та благодійників дуже важлива.

З початку повномасштабного вторгнення через центр видачі допомогу отримали понад сім тисяч осіб.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

0

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

34

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію