• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Талановиті скрипалі з Покровської музичної школи стали обласними стипендіатами

eye

232

10.01.2024 14:30

Громада 1

img

Незважаючи на складні часи для Донеччини, обласна військова адміністрація продовжує підтримувати та заохочувати талановитих дітей, визначаючи їхні досягнення.

Так, двоє відмінних учнів з комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Покровська музична школа ім. М.Д. Леонтовича» Челпанова Олександра та Челпанов Павло, стали отримувачами обласної творчої стипендії. 

Ці учні – талановиті брат і сестра, які з 4 років відвідують музичну школу і надзвичайно завзято розвивають свої творчі здібності під керівництвом викладача Лебеденка С.В. Долучившись до роботи ансамблю скрипалів "Вишиванка" та оркестрового відділу, вони також вивчають спів на вокальному відділенні та грають на різних інструментах, таких як ударні та фортепіано.

Юні скрипалі регулярно беруть активну участь у фестивалях та конкурсах на різних рівнях, завжди виходячи на призові місця. Крім того, вони виступають на міських заходах і концертах, демонструючи свою майстерність та талант.

Пишаємося нашими покровчанами, сподіваємося що в них попереду ще багато культурних досягнень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію