• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога у важкі часи: БО «Янголи Спасіння» привезли будматеріали постраждалим від обстрілу 

eye

313

09.01.2024 17:00

Громада 1

img

Благодійний фонд «Янголи Спасіння» активно надає допомогу у прифронтових містах та у зонах активних бойових дій. 

Сьогодні представники фонду привезли будівельні матеріали в місто Покровськ, яке за останній тиждень вже тричі зазнало ракетних ворожих атак.

Експедитор БФ «Янголи Спасіння» Анатолій Братерський розповів, що допомогу було видано мешканцям будинків, які постраждали під час обстрілу 6 січня.

Зокрема, це набори будівельних матеріалів, які включають тарпаулін, листи OSB, цвяхи, дошки, рейки, саморізи, монтажну піну та плівку.

«Сьогодні ми привезли 35 таких наборів від УВКБ ООН. Видається такий набір на кожне постраждале домогосподарство. Наша організація розуміє, що люди дуже потребують цієї гуманітарної допомоги, адже регулярно потерпають від обстрілів з боку рф. Організація «Янголи Спасіння» вперше приїхали з подібною допомогою до міста. Будемо співпрацювати з Покровською громадою, привозити продуктові набори, дитячий одяг, харчування та інше. Все те, чого потребує місцеве населення», — зазначив Анатолій Братерський.

Заступник начальника відділу моніторингу нагляду за ходом виконання соціальних програм УСЗН Олена Таричева наголосила на активній роботі фахівців соціального захисту на місці видачі гуманітарної допомоги. 

«Працюємо на місці влучання, допомагаємо благодійній організації «Янголи Спасіння» видавати будматеріали мешканцям постраждалих будинків. На завтра також планується видача таких наборів. Мешканцям буде попередньо повідомлено про неї за телефоном. Фахівці управління соцзахисту завжди поруч. Зараз також ми формуємо списки для надання фінансової допомоги. Ми надали запити до всіх благодійних організацій, з якими ми раніше співпрацювали, для надання грошової допомоги постраждалим людям. Сподіваємося на позитивну відповідь фондів», - розповіла Олена Таричева.

Робота благодійників спрямована на те, щоб люди, які зіткнулись з життєвими складнощами мали змогу відновити та адаптувати своє життя після заново.

«Щиро дякую благодійникам від фонду “Янголи Спасіння” за неоціненну допомогу! Це надихає нас вірити у щасливе майбутнє та відновлення нашого звичного життя. Знаю, що ми не самі, і це важливо в ці важкі часи», - подякувала Людмила, мешканка постраждалого будинку.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію