• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соцзабезпечення військовослужбовців: Олена Харчевна взяла участь у онлайн-нараді

eye

182

09.01.2024 18:00

Громада 1

img

Заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна разом із працівниками Управління соціального захисту населення долучились до наради з представниками Донецької ОВА.

В режимі онлайн було презентовано експериментальний проєкт зі забезпечення соціального захисту військовослужбовців та їх сімей.

Зокрема, учасники засідання заслухали інформацію щодо можливості та форми надання соціального супроводу військовослужбовців та членів їх сімей у військових частинах (підрозділах) Збройних Сил (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 Nº 1050).

«Головні напрямки, які мають стати центром уваги до нашої перемоги та на довгі роки після, — це соціальне забезпечення військовослужбовців та їхніх родин і підвищення статусу військовослужбовців в очах і суспільства, і держави. Ми маємо чітко розуміти усі питання, які вже назріли та є нагальними, а також прогнозувати проблеми, які неодмінно виникнуть після демобілізації. Якщо говорити загалом, то це проблеми зі здоров’ям фізичним та здоров’ям психічним, фінансові проблеми, проблеми з забезпеченням житлом, продовольством та роботою, механізми повернення до умов цивільного життя тощо. При цьому, необхідно визнати: останнім часом наше законодавство зазнало суттєвих змін щодо покращення якості соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей», - зауважила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію