• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Власників та користувачів земельних ділянок закликають дотримуватись норм благоустрою та вчасно прибирати території від снігу

eye

217

09.01.2024 13:59

Громада 1

img

Інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» вийшли на вулиці міста, щоб провести серед підприємців та власників приватних домогосподарств роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою в зимовий період. 

Два дні тому до Покровської громади прийшла справжня зима: за минулу добу випала чимала кількість снігу. Автошляхи та пішохідні переходи розчистили комунальні служби із залученням спецтехніки, а от пройти тротуарами в деяких громадських місцях майже неможливо. 

Аби нагадати суб’єктам господарювання про необхідність регулярного прибирання від снігу на власних та закріплених територіях, інспектори Муніципальної служби правопорядку провели інформаційно-роз’яснювальну роботу. 

Відучора представники служби обходять об’єкти побутового обслуговування, громадського харчування, магазини, ринки та нагадують їх власникам та орендарям про належне утримання закріплених за ними територій, за які вони відповідають законодавчо. 

За словами заступника начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Юрія Дерделя, згідно з Правилами благоустрою, власники, балансоутримувачі, підприємства, установи, організації або особи, які утримують території населених пунктів зобов’язані подбати про:

- регулярне прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, входів до будівель і споруд від снігу та льоду,
- здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглих територій, 
- своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи та інші елементи будинків, споруд, будівель від снігу та бурульок з дотриманням застережних заходів щодо безпеки руху пішоходів (встановленням огорож на небезпечних ділянках і прибиранням скинутого снігу та льоду протягом доби). 

«Хочемо виразити вдячність всім керівникам підприємств, організацій, установ міста та фізичним особам-підприємцям, які врахували зміну погодних умов – початок снігопадів, і вжили вичерпних заходів щодо розчищення прилеглих територій від снігу та протиожеледних заходів! Благоустрій міста – це наша спільна справа», - зауважив Юрій Дердель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію