• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Власників та користувачів земельних ділянок закликають дотримуватись норм благоустрою та вчасно прибирати території від снігу

eye

180

09.01.2024 13:59

Громада 1

img

Інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» вийшли на вулиці міста, щоб провести серед підприємців та власників приватних домогосподарств роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою в зимовий період. 

Два дні тому до Покровської громади прийшла справжня зима: за минулу добу випала чимала кількість снігу. Автошляхи та пішохідні переходи розчистили комунальні служби із залученням спецтехніки, а от пройти тротуарами в деяких громадських місцях майже неможливо. 

Аби нагадати суб’єктам господарювання про необхідність регулярного прибирання від снігу на власних та закріплених територіях, інспектори Муніципальної служби правопорядку провели інформаційно-роз’яснювальну роботу. 

Відучора представники служби обходять об’єкти побутового обслуговування, громадського харчування, магазини, ринки та нагадують їх власникам та орендарям про належне утримання закріплених за ними територій, за які вони відповідають законодавчо. 

За словами заступника начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Юрія Дерделя, згідно з Правилами благоустрою, власники, балансоутримувачі, підприємства, установи, організації або особи, які утримують території населених пунктів зобов’язані подбати про:

- регулярне прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, входів до будівель і споруд від снігу та льоду,
- здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглих територій, 
- своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи та інші елементи будинків, споруд, будівель від снігу та бурульок з дотриманням застережних заходів щодо безпеки руху пішоходів (встановленням огорож на небезпечних ділянках і прибиранням скинутого снігу та льоду протягом доби). 

«Хочемо виразити вдячність всім керівникам підприємств, організацій, установ міста та фізичним особам-підприємцям, які врахували зміну погодних умов – початок снігопадів, і вжили вичерпних заходів щодо розчищення прилеглих територій від снігу та протиожеледних заходів! Благоустрій міста – це наша спільна справа», - зауважив Юрій Дердель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію