• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист»

eye

206

09.01.2024 12:00

Громада 1

img

В рамках підписаного меморандуму про співпрацю вчергове юристи благодійної організації «Право на захист» поспілкувались з мешканцями Покровської громади. 

Так, громадяни мали змогу отримати фахові консультації з різних питань, зокрема, оформлення компенсації за зруйноване/пошкоджене майно, нарахування пенсії, внесення документів на державну програму «єВідновлення», переоформлення спадщини тощо. 

Особливий акцент робиться на допомозі таким вразливим групам населення, як люди похилого віку, внутрішньо переміщені особи, постраждалі внаслідок збройної агресії та ті, які не можуть отримати реєстраційну картку для підтвердження свого статусу. 

Правова допомога надається безоплатно, тож кожен, у кого є юридичні питання, може звертатись до фахівців.

«Дякуємо нашим партнерам за можливість надавати важливу юридичну підтримку мешканцям Покровської громади, особливо тим, хто постраждав від війни, незалежно від того, чи перебувають вони безпосередньо в районах, що зазнали атак, або ж переміщаються всередині країни. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Разом до перемоги!» - підкреслив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію