• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист»

eye

174

09.01.2024 12:00

Громада 1

img

В рамках підписаного меморандуму про співпрацю вчергове юристи благодійної організації «Право на захист» поспілкувались з мешканцями Покровської громади. 

Так, громадяни мали змогу отримати фахові консультації з різних питань, зокрема, оформлення компенсації за зруйноване/пошкоджене майно, нарахування пенсії, внесення документів на державну програму «єВідновлення», переоформлення спадщини тощо. 

Особливий акцент робиться на допомозі таким вразливим групам населення, як люди похилого віку, внутрішньо переміщені особи, постраждалі внаслідок збройної агресії та ті, які не можуть отримати реєстраційну картку для підтвердження свого статусу. 

Правова допомога надається безоплатно, тож кожен, у кого є юридичні питання, може звертатись до фахівців.

«Дякуємо нашим партнерам за можливість надавати важливу юридичну підтримку мешканцям Покровської громади, особливо тим, хто постраждав від війни, незалежно від того, чи перебувають вони безпосередньо в районах, що зазнали атак, або ж переміщаються всередині країни. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Разом до перемоги!» - підкреслив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

23

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

19

Громада 1

06 травня 2024 10:01

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

60

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію