• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Проліска" допомагає покровчанам налагодити зруйнований ворожими обстрілами побут

eye

278

07.01.2024 13:30

Громада 1

img

Гуманітарна місія “Проліска” привезла для жителів Покровська, які постраждали від російських обстрілів 5-6 січня, близько 40 наборів з непродовольчими товарами. 

Для зручності місцевих жителів благодійники розгорнули декілька пунктів видачі допомоги. 

До видачі наборів долучились інспектори Комітету самоорганізації населення, які продовжують збирати потреби мешканців, чиї оселі пошкоджено внаслідок ворожого обстрілу. 

Підтримав ініціативу допомоги мешканцям і начальник Покровської МВА Сергій Добряк: 

"Дуже вдячні "Пролісці" за те, що не забувають про Покровську громаду
і завжди оперативно реагують на всі виклики, з якими нам доводиться стикатись. Допомога, яку вони надають, дійсно необхідна громадянам, особливо тим, чиї домівки було пошкоджено. Ці речі значно покращать їхній побут. Для кожної людини важливо, щоб у скрутну хвилину поряд були ті, хто простягне руку допомоги. Покровська громада на власному досвіді переконалась, що ГМ "Проліска" завжди з’являється там, де вона найбільш потрібна»,- зазначив очільник Покровської громади.

Покровчани отримали матраци, ковдри, подушки, набори постільної білизни, рушники, ємності для води, набори посуду та термоси.

“Завдяки тісній співпраці з Покровською МВА отримуємо оперативну інформацію щодо нагальних потреб жителів громади. Цього разу до списків на отримання непродовольчих товарів входять люди, які постраждали внаслідок масованих ворожих обстрілів. Цю підтримку, в рамках допомоги від УВКБ ООН, ми надаватимемо до тих пір, поки не покриємо потреби всіх бенефіціарів. Триває збір потреб і вже завтра очікуємо черговий гуманітарний вантаж”, - розповіли представники ГМ "Проліска".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію