• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Муніципальна служба правопорядку допомагає мешканцям громади евакуюватися до безпечних територій 

eye

185

05.01.2024 15:30

Громада 1

img

На Донеччині триває евакуація цивільних мешканців регіону до безпечних територій країни. Перший потяг в цьому році вирушив 3 січня. Евакуйовані жителі Донеччини, які ним вирушили, мають можливість розселення на Житомирщині. 

Муніципальна служба правопорядку кожного разу здійснює заходи, щоб забезпечити ефективну евакуацію та допомогти мешканцям громади у переміщенні до безпечних місць.

Всього за 2023 рік потягом було евакуйовано понад 10 тисяч осіб, третина з яких — мешканців Покровської громади. 

За словами директора КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександра Антипенко, протягом всього часу інспектори проводять контроль громадського порядку на залізничному вокзалі та надають посильну допомогу мирним жителям.

«Допомагаємо мешканцям донести речі до поїзда, а також пильнуємо за дотриманням громадського порядку. У важкі моменти спільна справа для нас — це гарантія спокою і безпеки для кожного», — зазначив Олександр Антипенко.

Нагадуємо, що евакуаційний процес передбачає спеціальний поїзд, який курсує раз на 8 днів у непарні числа. Для здійснення безкоштовної евакуації громадянам слід залишити заявку за телефоном 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію