• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Робота на упередження: мешканці Першотравневого старостинського округу долучились до робіт з благоустрою територій 

eye

179

05.01.2024 14:30

Громада 1

img

Протягом останнього місяця місцеві енергетики невпинно працюють, щоб відновити в усіх куточках громади електропостачання. Аби наступного разу при виникненні надзвичайних ситуаціях було швидше дістатись до ліній електропередач, мешканці сіл вийшли з ініціативою обрізки дерев, яку вже втілюють у життя. 

Наприклад, в селі Котлине з'явилася необхідність в обрізці насаджень, які заважають електричним мережам. Завдяки спільним зусиллям активних місцевих жителів та працівників КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» така робота розпочалась на 7 вулицях села. 

«Це не лише благоустрій села, але й важливий крок у забезпеченні безперебійного функціонування електропостачання у нашому окрузі. Ми віримо, що кожне зелене насадження може і повинно існувати у гармонії з комунальними потребами громади. Дякую свідомим мешканцям, які долучилися до спільної роботи», - зазначив начальник відділу управління Першотравневим старостинським округом Олександр Ухов. 

До робіт з благоустрою старостату залучено близько 10 осіб, які активно допомагають комунальникам з ліквідацією аварійних гілок. 

За словами самих жителів, такі ініціативи об?єднують.

«Кожен на своєму місці повинен бути господарем та не чекати, коли за тебе прийдуть та щось зроблять. Лише об?єднавши зусилля можна отримати результат та пришвидшити процес відновлення електропостачання. Всі ми бачили, скільки лиха принесла нам негода: повалено багато стовпів, дерев. Тож ця ситуація повинна стати для всіх нас уроком», - зазначив пан Микола, мешканець села Котлине.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію