• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маму великої родини покровчан привітали з ювілеєм на Київщині

eye

240

04.01.2024 11:37

Громада 1

img

Маму-виховательку дитячого будинку сімейного типу Ларису Білецьку з Покровської громади, яка разом з дітьми ще у серпні 2023-го року евакуювалась до Київщини у с.Веприк, керівники Фастівської міської ради привітали з 45-річчям. 

Аби створити комфортні та безпечні умови для проживання, родині Білецьких у тимчасове користування був наданий окремий будинок. 

Облаштувати власний побут покровчанам допомогли представники  Покровської МВА, зокрема начальниця ККСН Марина Ухова та керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович у співпраці з керівниками Фастівської міськради, які дбають про добробут внутрішньо переміщених осіб і активно допомагають у вирішенні будь-яких питань. 

Під час візиту до родини переселенців фастівчани подякували за турботу, якою жінка огортає десятьох дітей, побажали миру та злагоди. 

Співпраця між Фастівською міською радою та Покровською міською військовою адміністрацією триватиме й надалі. Така взаємодія є ще одним ефективним інструментом у реалізації проєктів соціальної підтримки та допомоги евакуйованим громадянам.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію