• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як власникам пошкоджених будинків отримати допомогу. Роз`яснення УСЗН 

eye

274

04.01.2024 10:00

Новини громад

img

Управління соціального захисту населення у місті Покровськ вже має злагоджений механізм роботи після ворожих обстрілів з боку рф та чекає мешканців на оформлення необхідної допомоги. 

За словами начальниці Управління соціального захисту населення Ірини Бонзюх, з моменту надходження перших звернень до контактного центру, співробітники УСЗН почали телефонувати громадянам, які постраждали та розповідати про механізм допомоги, який передбачений і законодавством, і місцевими програмами. 

«У місті Покровськ прийнята і діє програма надання фінансової підтримки постраждалим за рахунок місцевого бюджету. Після того, як комісія визнає будинки такими, які не підлягають для подальшого проживання, їхнім власникам буде виплачено по 80 тисяч з місцевого бюджету, згідно з актом, який складається відділом капітального будівництва спільно з іншими представниками військової адміністрації. Після цього люди до нас звертаються, надають необхідні документи й отримують виплати», - розповіла Ірина Бонзюх. 

При зверненні до УСЗН для оформлення допомоги мешканцям потрібно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код, документи, що підтверджують право власності на житло та особистий рахунок. 

Крім цього, Управління соціального захисту населення звернулось до всіх міжнародних організацій, які й раніше надавали допомогу і які є надійними партнерами Покровської громади. На сьогодні вже є організації, які зголосилися відвідати наше місто. 

«Буде надана допомога і у вигляді будівельних матеріалів для власників будинків, які потребують відновлення. Також вирішуються питання щодо фінансової підтримки. Своєю чергою, ми готові надавати всебічну допомогу задля того, щоб знайти рішення по кожному окремому випадку», — зауважила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

Якщо у вас залишились питання, номер інформатора УСЗН: 099- 323-89-99

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

65

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

14

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

56

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію