• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За співпраці з благодійниками: понад 600 сімей Покровської громади отримали тверде паливо

eye

231

03.01.2024 15:00

Громада 1

img

Підготовка до опалювального сезону в Покровській громаді стартувала ще влітку. Мешканцям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, надається допомога з придбанням твердого палива. 

Щоб люди мали змогу перезимувати у своїх оселях і не змерзнути в холодну пору року, з місцевого бюджету було виділено 526 складометрів деревини. Так, по 2 складометра вже отримали 263 домогосподарства.

До забезпечення мешканців громади вугіллям, паливною деревиною та брикетами на опалювальний сезон Покровська МВА залучає міжнародні благодійні організації. 

Так, у співпраці з благодійним фондом «Карітас Маріуполь» Покровська міська військова адміністрація отримала чергову партію вугільних брекетів для опалення жителям громади. По тонні твердого палива вже видано понад 110 домогосподарствам. 

Міжнародна організація з міграції (МОМ) також надає допомогу у вигляді вугілля. Благодійники прийняли 333 заявки від малозабезпечених родин Покровської громади і вже адресно розвозять по 3 тонни на кожне домогосподарство.

Ще 30 власників приватних будинків отримали по 6 кубічних метрів деревини від БО «Крапка відліку».

За словами начальника УСЗН Ірини Бонзюх, вцілому допомогу у вигляді вугілля, деревини, паливних брикетів вже отримали 609 домогосподарств. Передбачається, що у лютому тверде паливо мешканцям громади нададуть БО «За мирне небо», «БФ»АДРА України» та ГО «Аваліст».

Дякуємо всім, хто у такі складні часи допомагає населенню нашої громади забезпечити домівки теплом!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

56

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

25

Громада 1

01 травня 2024 13:30

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

27

Громада 1

01 травня 2024 09:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію