• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перша апаратна нарада у новому році: керівники Покровської громади визначили основні напрямки роботи

eye

218

03.01.2024 13:02

Громада 1

img

Сьогодні, 3 січня, заступники начальника міської військової адміністрації зібрались на традиційну апаратну нараду, щоб обговорити першочергові задачі та напрямки роботи в новому році. 

Одним з основних питань, яке було порушено на нараді, стосувалось обстрілів з боку рф, що трапляються на території Покровської громади. Зараз задля усунення їх наслідків, останній з яких стався 31 грудня, працює 6 бригад комунальних підприємств, серед яких КП«Господар», КП «БКП», та КП «Покровська ритуальна служба».

Зокрема, спеціалізовані бригади виконують відновлювальні роботи щодо  забиття вікон листами OSB та закриття дахів осель, які постраждали від ворожих обстрілів. За даними контакт-центру, вже прийнято 216 заявок. 

«Координація зусиль комунальних служб вкрай важлива для оперативного вирішення проблем, пов'язаних із наслідками обстрілів та відновленням пошкоджених об'єктів. Ситуація є складною, але завдяки злагодженій роботі та активному підходу до розв'язання проблем ми зможемо впоратися з наслідками та відновити звичний ритм життя в Покровську», — зазначив Сергій Добряк.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, не зважаючи на близькість до лінії фронту та обстріли, в громаді забезпечена стала робота об?єктів критичної інфраструктури. Мешканці отримують теплоносій, водопостачання за графіком та електроенергію. Вивозиться сміття, дбають комунальники і про благоустрій громади. 

У старостинських округах триває робота з відновлення електропостачання. Як зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо, координація зусиль старост, місцевих фермерів та енергетиків дає позитивний результат. Ремонтні бригади ДТЕК працюють щоденно, аби якнайскоріше повернути світло в оселі мешканців громади. 

Зусилля інспекторів Комітету самоорганізації населення разом із фахівцями гуманітарного штабу направлені на всебічну допомогу постраждалим від обстрілу, який стався в новорічну ніч. 

У сфері охорони здоров'я продовжує працювати медична допомога на всіх рівнях. Тривають зимові канікули, тренувальний процес відбувається лише там, де спортсмени готуються до змагань. 

Нарада завершилася визначенням конкретних завдань та плану дій на найближчий період, враховуючи поточну ситуацію в регіоні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію