• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перша апаратна нарада у новому році: керівники Покровської громади визначили основні напрямки роботи

eye

265

03.01.2024 13:02

Громада 1

img

Сьогодні, 3 січня, заступники начальника міської військової адміністрації зібрались на традиційну апаратну нараду, щоб обговорити першочергові задачі та напрямки роботи в новому році. 

Одним з основних питань, яке було порушено на нараді, стосувалось обстрілів з боку рф, що трапляються на території Покровської громади. Зараз задля усунення їх наслідків, останній з яких стався 31 грудня, працює 6 бригад комунальних підприємств, серед яких КП«Господар», КП «БКП», та КП «Покровська ритуальна служба».

Зокрема, спеціалізовані бригади виконують відновлювальні роботи щодо  забиття вікон листами OSB та закриття дахів осель, які постраждали від ворожих обстрілів. За даними контакт-центру, вже прийнято 216 заявок. 

«Координація зусиль комунальних служб вкрай важлива для оперативного вирішення проблем, пов'язаних із наслідками обстрілів та відновленням пошкоджених об'єктів. Ситуація є складною, але завдяки злагодженій роботі та активному підходу до розв'язання проблем ми зможемо впоратися з наслідками та відновити звичний ритм життя в Покровську», — зазначив Сергій Добряк.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, не зважаючи на близькість до лінії фронту та обстріли, в громаді забезпечена стала робота об?єктів критичної інфраструктури. Мешканці отримують теплоносій, водопостачання за графіком та електроенергію. Вивозиться сміття, дбають комунальники і про благоустрій громади. 

У старостинських округах триває робота з відновлення електропостачання. Як зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо, координація зусиль старост, місцевих фермерів та енергетиків дає позитивний результат. Ремонтні бригади ДТЕК працюють щоденно, аби якнайскоріше повернути світло в оселі мешканців громади. 

Зусилля інспекторів Комітету самоорганізації населення разом із фахівцями гуманітарного штабу направлені на всебічну допомогу постраждалим від обстрілу, який стався в новорічну ніч. 

У сфері охорони здоров'я продовжує працювати медична допомога на всіх рівнях. Тривають зимові канікули, тренувальний процес відбувається лише там, де спортсмени готуються до змагань. 

Нарада завершилася визначенням конкретних завдань та плану дій на найближчий період, враховуючи поточну ситуацію в регіоні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію