• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА долучилась до засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

eye

219

29.12.2023 10:20

Новини громад

img

Під головуванням заступниці очільника ДонОДА Юлії Костюніної відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення, участь в якому взяла заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею Управління соціального захисту населення Іриною Бонзюх. 

Доєднались до наради і представники міжнародних організацій, серед яких радниця з питань соціального захисту Саб-офісу УВКБ ООН у м. Дніпро Олександра Литвиненко, фахівчиня із негайного реагування регіонального офісу ЮНІСЕФ Марія Артанова, керівник відділу з надання надзвичайної допомоги у Східному регіоні (м. Дніпро) Філії організації «Людина в біді» в Україні Сергій Саєнко, які розповіли про плани щодо реалізації у 2024 році проєктів міжнародних гуманітарних організацій, спрямованих на підтримку постраждалого населення.

На засіданні обговорили питання місцевих програм підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на 2024 рік. Керівниця Координаційного центру Юлія Костюніна підбивала підсумки заслуховування керівників військових адміністрацій населених пунктів Донецької області та визначала перспективи розвитку імплементації місцевих програм на наступний рік.

Представники Мар?їнської МВА, Маріупольської міської та Нікольської селищної рад поділилися досвідом роботи місцевих органів влади з підтримки та інтеграції ВПО.

Своєю чергою, заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо відзначила активну роль місцевих органів у вирішенні соціальних та гуманітарних питань.

«Наша громада завжди сприяє вирішенню нагальних потреб та продовжує активно підтримувати тих, хто постраждав внаслідок війни. Важливо зауважити, що в цей час міська влада надає значну допомогу мешканцям, які змушені були переміститись у безпечні міста. У нас створені гуманітарні хаби, де люди на постійній основі отримують різносторонню допомогу. Це і видача продуктових наборів, засобів особистої гігієни, непродовольчих товарів, надання соціальних та адміністративних послуг. Спільно, командою, ми докладаємо зусиль, щоб зробити життя мешканців та гостей громади кращим у цей важкий період», - зазначила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію