• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За тиждень ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити світло для понад 100 тисяч родин на Донеччині після обстрілів

eye

168

28.12.2023 08:44

Новини громад

img

З 18 по 24 грудня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових виконати низку ремонтів мереж. Це дало змогу повернути електрику в оселі жителів 211 населених пунктів. Понад 100 тисяч родин знову мають доступ до електропостачання. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Попри активні бойові дії в регіоні, за тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково відновити світло у 211 населених пунктах. 103 738 родин прифронтової Донеччини знову мають світло в оселях.

У тому числі за вихідні енергетики змогли відремонтувати низку пошкоджень та відновити світло для 7,4 тисяч родин.

Активні бойові дії на Донеччині тривають. Продовжуються обстріли, ракетні та авіаудари. Через постійні обстріли постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Так само небезпечною залишається робота енергетиків.

В свою чергу, фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Додала спеціалістам енергокомпанії роботи й негода: аномальні погодні умови стали причиною введення надзвичайної ситуації в регіоні та призвели до масштабних пошкоджень мереж. Тільки за останній тиждень енергетики відновили світло для 47 тисяч родин на Донеччині, чиї домівки були знеструмлені негодою.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 671 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

* з урахуванням, що деяким клієнтам повертали світло вже понад 10 разів

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію