• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відвідувачі терцентру влаштували новорічний карнавал 

eye

285

27.12.2023 15:38

Громада 1

img

Напередодні Нового року серед відвідувачів клубу «Золотий вік», який діє на базі відділення денного перебування Покровського територіального центру було проведено конкурс карнавальних костюмів «Маска, я тебе знаю». 

22 конкурсантки готувались до заходу протягом двох тижнів. 27 грудня вони презентували свої образи публіці та журі, до складу якого увійшли представники Покровської МВА, УСЗН та Товариства Червоного Хреста України.

Під час конкурсу учасники представили різні за стилем та технікою виконання сценічні та карнавальні костюми, до яких також були презентовані власні цікаві казки та історії. 

За рішенням журі, перше місце посіла учасниця, яка підготувала  костюм у вигляді цукерки «Леді Монблан», друге місце журі віддали «Червоній шапочці», а от, «Санта Клаус» дістався третьої сходинки. 

Авторки найоригінальніших образів для карнавалу отримали не лише гучні оплески, а й дипломи за активну життєву позицію, ініціативність, креативність та творчий підхід. Крім того, приз глядацьких симпатій отримала «Королева ночі».

За словами т.в.о.директорки Терцентру Тетяни Шабанової, при виборі переможців враховувався не лише зовнішній вигляд костюма, а й артистизм, почуття гумору та загальна атмосфера під час презентації.

«Цей конкурс у нашій громаді проводиться не вперше. Втім, цьогоріч він ініційований самими конкурсантками. Керівництво громади, Терцентру та УСЗН, своєю чергою, залюбки підтримало таку ідею та допомогло в організації заходу. Конкурс приніс учасницям купу позитивних емоцій. Запорукою гарного настрою стали й подарунки, які отримала кожна з учасниць. Вітаємо талановитих відвідувачів нашого Центру з прийдешніми зимовими святами та бажаємо успіхів і творчого натхнення для подальших перемог!» - зазначила Тетяна Шабанова.

Варто зазначити, що за підтримки Покровської МВА подарунки отримала всі учасники конкурсу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію