• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відвідувачі терцентру влаштували новорічний карнавал 

eye

240

27.12.2023 15:38

Громада 1

img

Напередодні Нового року серед відвідувачів клубу «Золотий вік», який діє на базі відділення денного перебування Покровського територіального центру було проведено конкурс карнавальних костюмів «Маска, я тебе знаю». 

22 конкурсантки готувались до заходу протягом двох тижнів. 27 грудня вони презентували свої образи публіці та журі, до складу якого увійшли представники Покровської МВА, УСЗН та Товариства Червоного Хреста України.

Під час конкурсу учасники представили різні за стилем та технікою виконання сценічні та карнавальні костюми, до яких також були презентовані власні цікаві казки та історії. 

За рішенням журі, перше місце посіла учасниця, яка підготувала  костюм у вигляді цукерки «Леді Монблан», друге місце журі віддали «Червоній шапочці», а от, «Санта Клаус» дістався третьої сходинки. 

Авторки найоригінальніших образів для карнавалу отримали не лише гучні оплески, а й дипломи за активну життєву позицію, ініціативність, креативність та творчий підхід. Крім того, приз глядацьких симпатій отримала «Королева ночі».

За словами т.в.о.директорки Терцентру Тетяни Шабанової, при виборі переможців враховувався не лише зовнішній вигляд костюма, а й артистизм, почуття гумору та загальна атмосфера під час презентації.

«Цей конкурс у нашій громаді проводиться не вперше. Втім, цьогоріч він ініційований самими конкурсантками. Керівництво громади, Терцентру та УСЗН, своєю чергою, залюбки підтримало таку ідею та допомогло в організації заходу. Конкурс приніс учасницям купу позитивних емоцій. Запорукою гарного настрою стали й подарунки, які отримала кожна з учасниць. Вітаємо талановитих відвідувачів нашого Центру з прийдешніми зимовими святами та бажаємо успіхів і творчого натхнення для подальших перемог!» - зазначила Тетяна Шабанова.

Варто зазначити, що за підтримки Покровської МВА подарунки отримала всі учасники конкурсу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

634

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

624

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

655

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію