• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники військової адміністрації провели заключну в цьому році апаратну нараду

eye

214

27.12.2023 14:48

Новини громад

img

Сьогодні, 27 грудня, відбулась апаратна нарада під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка, в ході якої керівники громади підбили підсумки поточного року. 

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, станом на зараз у місті є електро- та теплопостачання. Водопостачання населення отримує за графіком. 

Також заступник зазначив, що зусилля комунальників спрямовані на забезпечення сталої роботи об?єктів критичної інфраструктури, утримання доріг та благоустрій громади.

«Комунальні підприємства Покровської громади активно продовжують підготовку територій напередодні свят. Щоденно здійснюється посипання доріг та пішохідних доріжок піщано-соляною сумішшю», – підкреслив Олексій Стебель.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова розповіла, що медичні установи міста працюють у штатному режимі для забезпечення надання невідкладної допомоги.

У школярів Покровської громади з 30 грудня розпочнуться зимові канікули, які триватимуть до 15 січня. Напередодні зимових свят діти отримали новорічні подарунки. 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо додала, завдяки співпраці гуманітарного штабу та ККСН місцеві мешканці на постійній основі отримують допомогу, яка надходить від донорів та постійних партнерів громади. 

«У поточному році інспектори Комітету Самоорганізації населення видали нашим мешканцям колосальну кількість продуктових наборів – понад 280 тисяч одиниць. Крім цього, надходили будівельні матеріали, засоби особистої гігієни, речі та безліч іншого вантажу, необхідного громаді. Це не просто числа, а безперечна підтримка для місцевих жителів. Ми дякуємо усім нашим партнерам та благодійникам за цю допомогу та підтримку в вирішенні гуманітарних питань", - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини до Житомирщини. Починаючи з 3 січня 2024 року вона здійснюватиметься евакуаційним потягом раз на вісім днів по непарних числах місяця. 

Лише протягом останньої доби в безпечні регіони було евакуйовано 11 осіб. Кількість населення на евакуацію наразі збільшилась.

Муніципальна служба правопорядку продовжує проведення рейдів для забезпечення громадського порядку та безпеки мешканців.

«Ми не зупинили свою роботу ні на день. За рік, що минув, всі служби нашої громади продемонстрували приклад мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом. Дякую всім, хто продовжує виконувати свої професійні обов’язки та робити усе, щоб полегшити життя нашого населення у цей важкий час», – підсумував нараду Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію