• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бухгалтер відділу освіти — найкраща в Україні серед фахівців бюджетних установ 2023

eye

244

26.12.2023 17:00

Громада 1

img

24 листопада 2023 року завершився всеукраїнський конкурс "Кращий бухгалтер України", проведений у рамках заходів зі зміцнення фахових стандартів у бухгалтерській сфері. 

Цього року Покровську громаду представила фахівчиня відділу освіти Марина Сердюк. 

Конкурс складався з трьох етапів, кожен з яких вимагав від учасників високого рівня знань та професіоналізму. Перші два етапи включали в себе інтенсивне тестування, спрямоване на оцінювання знань учасників у сфері бухгалтерського обліку, податкового законодавства та фінансового аналізу.  

Марина Сердюк посіла у двох з етапів — 1 місце. 

Третій етап став справжнім випробуванням для учасників, адже вони мали написати есе на актуальну тему «Як зменшити обсяг роботи, що звалився на мене? Як знизити робоче навантаження на всіх працівників фінансової служби?». Це дало змогу не лише продемонструвати свої знання, але й виявити творчий підхід та здатність до аналітичного мислення.

Марина не просто увійшла в ТОП-10 переможців, а й випередила усіх конкурентів, набравши найвищий бал на всіх етапах змагань.

Прийнявши естафету від головного бухгалтера відділу освіти Покровської міської ради Наталії Єремєєвої, яка тричі поспіль отримувала цей титул, Марина Сердюк продовжила славетну традицію. Її успіх є не лише особистим досягненням, але і яскравим прикладом високого професійного стандарту та відданості своїй справі серед працівників бюджетних установ Покровської громади.

Конкурс «Кращий бухгалтер України – 2023» - це один із найбільш значущих проєктів Всеукраїнського бухгалтерського клубу, завдяки якому за 10 років свої сили перевірили майже 50 тисяч бухгалтерів. 

Переможниця конкурсу отримала диплом та подарунок, а також зможе скористатися цим успіхом для подальшого розвитку своєї кар'єри. 

Вітаємо Марину Сердюк і бажаємо подальших творчих злетів та професійних здобутків!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

37

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

102

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

27

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію