• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Адмінкомісія оштрафувала покровчан за пияцтво на робочому місці

eye

261

26.12.2023 16:10

Громада 1

img

Комісія вчергове розглянула справи щодо адміністративних порушень. Цього разу під головуванням заступника голови комісії Олега Коломійцева, було розглянуто 2 протоколи, складені працівниками Покровського РУП.

Обидві справи стосувались порушення ст.179.ч.1 КУпАП (розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на виробництві). 

Правопорушники з’явились на засідання адміністративної комісії та надали пояснення. Враховуючи всі обставини скоєного покровчанами правопорушення члени комісії застосували до них покарання у вигляді штрафу – вони змушені будуть сплатити по 51 гривні.

Нагадаємо, розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( 51-85 грн).

Участь майстрів, начальників дільниць, змін, цехів та інших керівників у розпиванні з підлеглими їм працівниками пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві або невжиття ними заходів до відсторонення від роботи осіб, які перебувають у нетверезому стані, або приховування ними випадків розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи появи на роботі в нетверезому стані підлеглих їм працівників, – тягне за собою накладення штрафу від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

14

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

43

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

109

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію