• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Об’єднані зусилля для подолання наслідків негоди в Покровській громаді

eye

205

26.12.2023 15:30

Громада 1

img

На тлі важких погодних умов, які призвели до значних порушень в електропостачанні, Покровська МВА взяла на себе активну роль у координації допомоги та встановленні зв'язку між населенням та владою.

Так, Олена Носач, начальниця Управління по роботі з територіями Покровської  МВА, наголосила на важливості спільної роботи з активними громадянами та фермерськими господарствами. Зокрема, активні мешканці старостинських округів приєдналися до виявлення пошкоджених електромереж, надання відповідної інформації до РЕМів, а також взяли участь в ліквідації наслідків негоди. Фермерські господарства, своєю чергою, забезпечили спеціалізовану техніку для ліквідації наслідків негоди.

Але надважливу роль у відновленні електропостачання відіграла неперервна робота аварійних бригад АТ "ДТЕК Донецькі електромережі". Зусилля енергетиків та рішучість громади дозволили більшості абонентів повернутися до звичного режиму життя.

Начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач зазначила, що, попри виклики, громада виявляє солідарність та готовність до спільного подолання будь-яких труднощів.

«В деяких старостинських округах громади досі відсутнє електропостачання, але завдяки об'єднаним зусиллям спільно з мешканцями та за підтримки фермерських господарств ми здатні вдвічі швидше подолати наслідки негоди і відновити електрику», - зазначила Олена Носач.

За інформацією диспетчера Покровського РЕМ, станом на 26 грудня знеструмлених вулиць у м. Покровськ немає. Наразі зусилля енергетиків спрямовані на відновлення електромереж в селах громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

37

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

102

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

27

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію