• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Об’єднані зусилля для подолання наслідків негоди в Покровській громаді

eye

248

26.12.2023 15:30

Громада 1

img

На тлі важких погодних умов, які призвели до значних порушень в електропостачанні, Покровська МВА взяла на себе активну роль у координації допомоги та встановленні зв'язку між населенням та владою.

Так, Олена Носач, начальниця Управління по роботі з територіями Покровської  МВА, наголосила на важливості спільної роботи з активними громадянами та фермерськими господарствами. Зокрема, активні мешканці старостинських округів приєдналися до виявлення пошкоджених електромереж, надання відповідної інформації до РЕМів, а також взяли участь в ліквідації наслідків негоди. Фермерські господарства, своєю чергою, забезпечили спеціалізовану техніку для ліквідації наслідків негоди.

Але надважливу роль у відновленні електропостачання відіграла неперервна робота аварійних бригад АТ "ДТЕК Донецькі електромережі". Зусилля енергетиків та рішучість громади дозволили більшості абонентів повернутися до звичного режиму життя.

Начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач зазначила, що, попри виклики, громада виявляє солідарність та готовність до спільного подолання будь-яких труднощів.

«В деяких старостинських округах громади досі відсутнє електропостачання, але завдяки об'єднаним зусиллям спільно з мешканцями та за підтримки фермерських господарств ми здатні вдвічі швидше подолати наслідки негоди і відновити електрику», - зазначила Олена Носач.

За інформацією диспетчера Покровського РЕМ, станом на 26 грудня знеструмлених вулиць у м. Покровськ немає. Наразі зусилля енергетиків спрямовані на відновлення електромереж в селах громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію