• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія обговорила питання захисту прав дітей Покровської громади

eye

170

26.12.2023 14:47

Громада 1

img

26 грудня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступниці Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей.

Розглянуто 11 питань, що були детально вивчені спеціалістами служби у справах дітей Покровської міської ради та обговорені членами комісії.

Більшість розглянутих справ стосувались надання статусу повної цивільної дієздатності та статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройної агресії.

 

«Питання захисту прав дітей в умовах збройного конфлікту було визначено одним із пріоритетних для Покровської МВА. У громаді налагоджено процес як захисту прав дитини, так і їх укріплення. Але незважаючи на ці досягнення, сотні тисяч дітей, особливо найуразливіших, досі залишаються поза увагою. Ми своєю чергою робимо все можливе аби прискорити вже досягнутий прогрес і прийняти нові рішення для реального забезпечення прав дитини. Для цього ми слухаємо й самих дітей та молодь, які закликають до цих змін. У справі захисту прав дітей дуже важлива співпраця державних органів, партнерів та громадських організацій. Це дає можливість створювати та впроваджувати важливі ініціативи. Дякую всім за небайдужість та кропітку роботу з захисту неповнолітніх покровчан», - підкреслив Сергій Добряк.

З’ясовано факти й обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

16

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

44

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

109

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію