• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія обговорила питання захисту прав дітей Покровської громади

eye

209

26.12.2023 14:47

Громада 1

img

26 грудня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступниці Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей.

Розглянуто 11 питань, що були детально вивчені спеціалістами служби у справах дітей Покровської міської ради та обговорені членами комісії.

Більшість розглянутих справ стосувались надання статусу повної цивільної дієздатності та статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройної агресії.

 

«Питання захисту прав дітей в умовах збройного конфлікту було визначено одним із пріоритетних для Покровської МВА. У громаді налагоджено процес як захисту прав дитини, так і їх укріплення. Але незважаючи на ці досягнення, сотні тисяч дітей, особливо найуразливіших, досі залишаються поза увагою. Ми своєю чергою робимо все можливе аби прискорити вже досягнутий прогрес і прийняти нові рішення для реального забезпечення прав дитини. Для цього ми слухаємо й самих дітей та молодь, які закликають до цих змін. У справі захисту прав дітей дуже важлива співпраця державних органів, партнерів та громадських організацій. Це дає можливість створювати та впроваджувати важливі ініціативи. Дякую всім за небайдужість та кропітку роботу з захисту неповнолітніх покровчан», - підкреслив Сергій Добряк.

З’ясовано факти й обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію