• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За останній тиждень ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути електропостачання ще у 155 населених пунктах

eye

157

25.12.2023 11:05

Новини громад

img

ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення електромереж, постраждалих через аномальну негоду. З понеділка відновлене електропостачання 155 населених пунктів. Зі світлом домівки майже 41 тисячі родин. Над відновленнями щоденно працюють понад 70 бригад компанії та бригад з інших областей. Попри навантаження та постійні обстріли енергетики продовжують відновлювати електропостачання, щоб повернути світло усім родинам, знеструмленим через негоду та обстріли – де це є можливим.

Цього тижня енергетики продовжували ліквідовувати масштабні наслідки аномальної негоди на Донеччині. З понеділка відновили роботу майже 700 трансформаторних підстанцій. Та повернули світло у 155 населених пунктів для 40,9 тисяч родин.

У тому числі за вчора – 21 населеного пункту та 2,5 тисяч родин. Роботи ускладнюються обстрілами, багнюкою, необхідністю прибирання великої кількості деревини та складністю ремонтів, бо є лінії, де опори попадали на кілометрових ділянках.

Нагадаємо, що минулого тижня компанія змогла повернути світло ще для 309 тисяч родин у 304 (накопичувальним підсумком). Негода заходила в декілька етапів, дерева падали постійно, тому роботу деяких ліній енергетики відновлювали неодноразово. Так само в деякі населені пункти світло також повертали неодноразово.

Оскільки негода була надзвичайно масштабною, спочатку фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновлювали енергопостачання соціально значущих споживачів — лікарень, водогонів, котельних, великих ділянок з найбільшою кількістю знеструмлених будинків і квартир. Також в пріоритеті був ремонт високовольтних ліній 35-110 кВ, що живлять основну частину клієнтів, далі 6-10 кВ. І після відновлення енергооб’єктів високої та середньої напруги, фахівці вже приступали до відновлення роботи ліній 0,4 кВ, які безпосередньо живлять будинки клієнтів.

Через колосальні пошкодження мереж та обладнання допомогти із пришвидшенням ремонтів минулого приїхали колеги з Дніпра, Одеси та Київської області. Цього тижня приїхало ще декілька бригад наших колег з інших областей.

У відновленнях щоденно задіяні понад 70 бригад. Вони працюють над відновленням електрики ще для близько 3 тисяч домогосподарств.

Однак енергетики продовжують працювати попри все.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

30

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію