• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк вручив ключі від пожежно-рятувальної техніки 9 ДПРЗ ДСНС України

eye

277

22.12.2023 10:43

Новини громад

img

Аби покращити умови для виконання службових обов'язків українським рятувальникам та підвищити ефективність функціонування сил цивільного захисту, за рахунок коштів місцевого бюджету Покровської та Мирноградської громад було поповнено парк техніки 9 рятувального загону ДСНС. 

Передача ключів та сертифікатів на дві нові пожежно-рятувальні автівки відбулась за участю керівників Покровської та Мирноградської МВА, першого заступника начальника ДСНС України в Донецькій області, начальника 9 ДПРЗ та особового складу рятувальників. 

Присвятили подію вшануванню пам’яті Віталія Кінца, адже саме він просив про придбання нової техніки для свого рятувального загону. 
За словами заступника начальника ДСНС в Донецькій області В’ячеслава Бойцова, у цьому році за підтримки місцевих громад було придбано чимало спецтранспорту, який служитиме для населення, допомагатиме в перевезенні особового складу та гуманітарних вантажів. 

Під час вручення ключів від новенького DAEWOO начальник Покровської МВА Сергій Добряк подякував покровським рятувальникам за допомогу в розбиранні завалів та ліквідації наслідків обстрілів, а також підвезення води до котелень: «Вітаю з надбанням такої автівки, яка є потужною та дуже надійною. Сподіваюсь, що вона допоможе в реалізації тієї роботи, яку ви сумлінно виконуєте».  

Своєю чергою, начальник 9 ДПРЗ ДСНС України в Донецькій області Володимир Журбенко зазначив, що місцеві рятувальники завжди проявляють героїзм, який відзначається відомчими відзнаками, нагородами Головного управління, а також підтримкою військових адміністрацій. 

«За допомогою нової техніки ми зможемо оперативно реагувати на ті виклики та події, які трапляються на території нашого району обслуговування. Дякуємо військовим адміністраціям за вирішення наших потреб», - зазначив Володимир Журбенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

21

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

54

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

25

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію