• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Жінки, мир, безпека»: Наталія Іваньо взяла участь у підсумковій відеоконференції

eye

186

21.12.2023 10:39

Громада 1

img

У другому півріччі 2023 року за підтримки Донецької ОДА громадською організацією SMARTA разом з Коаліцією «1325» було реалізовано проєкти, спрямовані на виконання завдань і заходів плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Донецькій області.

20 грудня у форматі відеоконференції було підбито підсумки виконання проєктів та заслухано представників громад, де вони реалізовувались. Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо долучилась до обговорення можливих шляхів підсилення безпеки, допомоги постраждалим в умовах війни, а також подолання наслідків обстрілів та відновлення України за рівної участі жінок і чоловіків.

З вітальним словом виступили Урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко, заступниця голови Донецької ОДА Юлія Костюніна, директорка Українського Жіночого Фонду Олеся Бондар, керівниця проєкту Пакт «Жінки України: залучені, спроможні, незламні» Оксана Брижовата, представниця ООН Жінки в Україні Ірина Павлик.

Фото Донецька ОДА

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо долучилась до обговорення можливих шляхів підсилення безпеки, допомоги постраждалим в умовах війни, а також подолання наслідків обстрілів та відновлення України за рівної участі жінок і чоловіків.

«Становлення більш довгого і сталого миру, врахування ґендерних особливостей при відбудові, захист прав вразливих груп населення, забезпечення прав та свобод — лише частина результатів активної участі жінок у процесах миротворення. Зокрема, для Покровської громади, важливою задачею є постійна допомога жінкам шляхом ретельного вивчення їхніх потреб та прогнозування результатів впливу війни, психологічна та професійна підтримка, а також підтримка громадських організацій, що підтримують жінок. Наше прагнення – бути зануреними у практику соціальної діяльності – дало нам багаторічний досвід волонтерської роботи у громадському секторі. Покровська МВА й надалі долучатиметься до створення умов, сприятливих для дітей, дівчат і жінок, дотримуючись  комплексу заходів у контексті виконання Національного плану дій з реалізації резолюції Ради Безпеки ООН «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року», - зазначила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

16

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

23

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

20

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію