• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Майбутні PR-менеджери отримали практичні кейси у Покровській міській військовій адміністрації

eye

218

22.12.2023 09:17

Громада 1

img

Спеціалісти, що знаються на  зв'язках з громадськістю, можуть застосувати свої знання у будь-якій сфері. Одним із можливих варіантів працевлаштування за цією спеціальністю - в органах державної та місцевої влади. 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо охоче поділилась зі студентами ДонНТУ, які обрали собі професію піарників, власним досвідом формування атмосфери взаємної поваги між владою та суспільством.

Так, молодь мала змогу поставити питання та отримати інформацію про навички, які необхідні для успішної діяльності у громаді, зокрема про: 
- роботу у команді; 
- побудову комунікаційних стратегій й «мостів» із цільовою аудиторією; 
- роботу над помилками; 
- вибудову іміджу та персонального брендінгу; 
- розробку правильних меседжів; 
- вирішення конфліктів та вихід з кризових ситуацій тощо.

«Громадськість має право знати» – є аксіомою демократичного суспільства. Чутки, паніка, теорії змов, протидія, зіткнення ніколи не виникають на порожньому місці. Їхнім живильним середовищем є брак комунікації та співпраці на місцях влади з громадськістю. Вивчення суспільної думки, встановлення і підтримання діалогу, запобігання та реагування на кризові ситуації, залучення кваліфікованих спеціалістів для вирішення проблемних ситуацій – необхідні елементи побудови ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю на рівні міст, містечок та сіл. Особливо це є важливим в рамках реформи децентралізації в Україні, коли суттєво зростає роль кожної з громад в ухваленні рішень щодо їхнього розвитку. Фахівці у сфері комунікацій, експерти аналітичних центрів, представники громадських організацій та мери міст охоче діляться зі слухачами власним досвідом формування атмосфери взаємної поваги між владою та суспільством», - зауважила Наталія Іваньо.

Також Наталія Іваньо висловила подяку викладачці, кандидату психологічних наук Олені Сервачак за надану можливість, адже подібні зустрічі та обговорення через систему семінарів та дискусії формують сучасну мережу професіоналів по всій Україні.

"Сьогодні досвідчені фахівці необхідні на всіх рівнях влади", - підсумувала заступниця начальника Покровської МВА.

Інформація про зустріч також за посиланням.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

17

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

21

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію