• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Майбутні PR-менеджери отримали практичні кейси у Покровській міській військовій адміністрації

eye

243

22.12.2023 09:17

Громада 1

img

Спеціалісти, що знаються на  зв'язках з громадськістю, можуть застосувати свої знання у будь-якій сфері. Одним із можливих варіантів працевлаштування за цією спеціальністю - в органах державної та місцевої влади. 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо охоче поділилась зі студентами ДонНТУ, які обрали собі професію піарників, власним досвідом формування атмосфери взаємної поваги між владою та суспільством.

Так, молодь мала змогу поставити питання та отримати інформацію про навички, які необхідні для успішної діяльності у громаді, зокрема про: 
- роботу у команді; 
- побудову комунікаційних стратегій й «мостів» із цільовою аудиторією; 
- роботу над помилками; 
- вибудову іміджу та персонального брендінгу; 
- розробку правильних меседжів; 
- вирішення конфліктів та вихід з кризових ситуацій тощо.

«Громадськість має право знати» – є аксіомою демократичного суспільства. Чутки, паніка, теорії змов, протидія, зіткнення ніколи не виникають на порожньому місці. Їхнім живильним середовищем є брак комунікації та співпраці на місцях влади з громадськістю. Вивчення суспільної думки, встановлення і підтримання діалогу, запобігання та реагування на кризові ситуації, залучення кваліфікованих спеціалістів для вирішення проблемних ситуацій – необхідні елементи побудови ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю на рівні міст, містечок та сіл. Особливо це є важливим в рамках реформи децентралізації в Україні, коли суттєво зростає роль кожної з громад в ухваленні рішень щодо їхнього розвитку. Фахівці у сфері комунікацій, експерти аналітичних центрів, представники громадських організацій та мери міст охоче діляться зі слухачами власним досвідом формування атмосфери взаємної поваги між владою та суспільством», - зауважила Наталія Іваньо.

Також Наталія Іваньо висловила подяку викладачці, кандидату психологічних наук Олені Сервачак за надану можливість, адже подібні зустрічі та обговорення через систему семінарів та дискусії формують сучасну мережу професіоналів по всій Україні.

"Сьогодні досвідчені фахівці необхідні на всіх рівнях влади", - підсумувала заступниця начальника Покровської МВА.

Інформація про зустріч також за посиланням.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію