• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Котики-патріотики": маленьким покровчанам презентували книжку про війну

eye

265

21.12.2023 16:00

Новини громад

img

До Покровського центру соціальних служб завітала креативна продюсерка Суспільного мовлення, письменниця з Тернополя Зоряна Биндас. Вона презентувала відвідувачам Центру авторську книжку «Котики-патріотики», яка складається з оповідань, де героями є котики, а фоном до історій — війна в Україні.

Авторка розповіла, на написання оповідання її наштовхнуло повномасштабне вторгнення. 

"У мене була мрія зустрітися з дітками саме на Донеччині, бо вони, на мою думку, найбільш вразливі. Під час зустрічі ми відволікаємось, розповідаємо історії. Вони такі ж різні, як і у котиків в моїй книжці. Я хочу, щоб оповідання допомагало малечі знаходити в собі сили та додати будь-які виклики", - поділилась Зоряна Биндас.

Письменниця подарувала Покровському центру соціальних служб три книжки, які перейдуть у загальне користування – діти по черзі зможуть брати примірник на деякий час, аби прочитати оповідання вдома.

Передбачається, що за допомогою героїв цієї книжки - тварин - вдасться правильно та зрозуміло, без психологічних потрясінь, пояснити дітям, що нині відбувається в країні.

"Кожна книжка, яка допомагає формувати у діток відчуття співпереживання до ближнього, не лише до людей, але й до тварин - це дуже крута ініціатива. Зі свого боку Покровська громада підтримує кожне видання, яке може навчити й виховати гуманне суспільство. Адже поколінню, що підростає, важливо правильно пояснювати те, що відбувається в країні. А зробити це з допомогою книжкових героїв значно легше. Дякуємо пані Зоряні за такий корисний подарунок для діточок нашої громади", - зауважила директорка Центру соціальних служб Тетяна Кірсанова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

16

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

23

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

20

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію