• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у майже 5 тисяч домівок

eye

205

20.12.2023 11:38

Новини громад

img

За останню добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі продовжували відновлення пошкоджень, спричинених негодою. Вдалося повернути світло у 14 населених пунктів. З електрикою оселі 1 086 родин.

Не стихають на Донеччині і бойові дії. Тривають обстріли. За добу енергетикам вдалося відновити електрику для 3 725 родин та повернути електропостачання у 2 населених пункти, знеструмлені через постійні бойові дії в регіоні.

Через обстріли на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Енергетики продовжують відновлення. Сьогодні в області працює 81 аварійно-відновлювальна бригада. Роботи ускладнюються як бойовими діями, так і складністю доїзду до деяких ділянок вже через багнюку. Однак енергетики не припиняють ремонти та продовжують відновлювати світло.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 665 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

3

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію