• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Покровської громади можуть отримати безоплатну правову допомогу від БФ "Діалог громад"

eye

270

20.12.2023 11:20

Новини громад

img

З червня 2023 року між Благодійною організацією «Благодійний фонд Діалог громад» та Покровською МВА діє меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

Метою даного меморандуму є налагодження співпраці та партнерства між Сторонами з метою створення належних умов для забезпечення членів Покровської міської територіальної громади та ВПО у транзитному стані безоплатною первинною правовою допомогою

Діяльність проводжується в рамках Проєкту Громадський центр правосуддя «Центр незламності Покровська», що реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд Діалог Громад» в рамках програми «Справедливість для всіх», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл» за підтримки американського народу.

Сторони здійснюють співробітництво з таких питань:

створення Громадського центру правосуддя як інституційного механізму забезпечення членів Покровської територіальної громади та ВПО у транзитному стані безоплатною правовою допомогою;

створення організаційної та методичної основи для надання членам територіальної громади та ВПО безоплатної правової допомоги ;

підвищення якості надання адміністративних послуг;

проведення навчальних заходів (семінарів, тренінгів) для членів територіальної громади та посадових осіб органів місцевого самоврядування;

підготовка інформаційних матеріалів з метою ознайомлення максимальної кількості членів територіальної громади з порядком отримання адміністративних послуг прав та порядку їх захисту тощо;

проведення спільних програм направлених на захист прав та інтересів громадян.

За цей період фахівцями в галузі права було надано безкоштовної правової допомоги з цивільних та кримінальних питань більш як 500 громадянам (мешканцям Покровської територіальної громади та ВПО ).

Особлива увага приділяється малозабезпеченим та іншим незахищеним верствам населення, які самі неспроможні відстоювати свої права, тобто громадянам, які потрапили у скрутні життєві обставина та не мають змоги звернутись за платною правовою допомогою.

Безоплатна правова допомога включає такі види правових послуг:

1) надання правової інформації;

2) надання консультацій і роз'яснень з правових питань;

3) складення заяв, скарг та інших документів правового характеру;

4) надання консультацій, роз'яснень і підготовка проєктів договорів користування земельними ділянками (оренда, суборенда, земельний сервітут, емфітевзис, суперфіцій) для сільського населення – власників земельних ділянок;

Якщо Ви опинились в складній ситуації та не знаєте як діяти просимо звертатись за безоплатною правовою допомогою за наступними телефонами:+380974005968, +380960389794, +380960389792.

Всі консультації здійснюється на безоплатній основі. Для юридичної допомоги створено бот, що дасть можливість консультації через інтернет-ресурс.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

33

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

28

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію